На Хмельниччині рятувальники провели відпрацювання житлового сектору

На Хмельниччині рятувальники провели відпрацювання житлового сектору

19.03.16 17:17 0 600
З метою запобігання виникнення надзвичайних подій та загибелі й травмування людей на них рятувальники продовжують проводити відпрацювання населених пунктів.

Так, 18 березня, фахівці Служби порятунку «101» спільно з працівниками районного центру соціальних служб провели відпрацювання Заслучненської сільської ради. Під час профілактичних бесід, рятувальники розповідали людям про правила пожежної безпеки, наголошували, що необхідно уважно слідкувати за станом електромереж, обігрівальними приладами. Також вони наголосили на забороні паління в ліжку, адже, згідно зі статистикою пожеж, із усієї кількості осіб, які загинули через цигарку, більшу частину становлять саме ті громадяни, які палили в ліжку, часто перебуваючи у нетверезому стані.

Разом з тим рятувальники надали рекомендації мешканцям будинків щодо того, як убезпечити свою оселю від небажаних наслідків неконтрольованої вогняної стихії. «Піч має бути вибілена, адже за час її експлуатації в димоході утворюються тріщини, через які просочується дим. Якщо піч вибілена, - на ній будуть помітні чорні шпарини, які необхідно замащувати спеціальним будівельним розчином» - наголошували надзвичайники. Аби люди пам’ятали та дотримувалися елементарних правил пожежної безпеки, вогнеборці вручили пам'ятки з основними правилами пожежної безпеки та алгоритмом дій в екстрених випадках.

Красилівський районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінниччині провели ...

КОМЕНТАРІ