Хмельницька область: начальники караулів пожежно-рятувальних підрозділів області удосконалили професійну майстерність

Хмельницька область: начальники караулів пожежно-рятувальних підрозділів області удосконалили професійну майстерність

19.03.16 12:16 0 588
Впродовж 15-17 березня в трьох гарнізонах оперативного реагування – містах Кам’янець-Подільський, Хмельницький та Нетішин відбулися навчально-методичні збори з начальниками караулів пожежно-рятувальних підрозділів Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій області. Основним завданням зборів є підвищення рівня практичної підготовки рятівників.

Під час занять основна увага приділялась вивченню особливостей роботи рятувальників при дорожньо-транспортних пригод за участю транспортних засобів із гібридною системою приводу та тактики гасіння під час їх загоряння. Також рятувальники відпрацювали основні прийоми проведення розвідки в непридатному для дихання середовищі. Свої професійні вміння та навички демонстрували в приміщенні теплодимокамер, де шукали умовного потерпілого та евакуйовували його на свіже повітря. Крім того, було вдосконалені теоретичні знання з ведення службової документації.

Такі навчально-методичні збори керівництвом Головного управління проводяться щоквартально, що якісно впливає на рівень підготовки начальницького складу пожежних підрозділів та, як наслідок, підвищує рівень готовності підрозділів до виконання завдань за призначенням.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині планують ...
Наступна новина: На Тернопіллі під час ...

КОМЕНТАРІ