У Львівській області рятувальники навчають школярів не спалювати суху траву та сміття

У Львівській області рятувальники навчають школярів не спалювати суху траву та сміття

19.03.16 13:09 0 549
18 березня в рамках проведення акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» рятувальники Стрийського районного відділу ДСНС у Львівській області провели бесіду із школярами Стрийської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня №1.

Понад пів сотні вихованців навчального закладу отримали фахові поради від надзвичайників, як себе поводити у випадку виникнення надзвичайної ситуації. Фахівці ДСНС, опираючись на бойовий досвід, роз’яснили учням правила пожежної безпеки у побуті та на відпочинку. Також рятувальники акцентували увагу на важливості дотримання цих правил у період опалювального сезону.

На Львівщині продовжують спостерігатись випадки пожеж в екосистемах. Тому, під час бесіди фахівці ДСНС наголосили школярам про заборону випалювання сухостою. Згідно статистичних даних, найпоширенішою причиною таких пожеж є людський фактор. Ці пожежі є надзвичайно небезпечними та шкідливими не лише для людини, але й для довкілля. Неконтрольований вогонь може перекинутися на ліс або житлові будинки. Необдумані дії є вкрай небезпечними, та можуть спричинити пожежі у приватних житлових, господарських спорудах та на дачних садибах.

Діти подякували за проведені бесіди і й пообіцяли бути більш уважними до питань особистої безпеки.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Буковина: на Глибоччині ...

КОМЕНТАРІ