Керівник Рівненської місцевої прокуратури Володимир Самардак здійснив навчальний візит до США

Керівник Рівненської місцевої прокуратури Володимир Самардак здійснив навчальний візит до США

19.03.16 08:02 0 505
Нещодавно упродовж кількох днів керівник Рівненської місцевої прокуратури Володимир Самардак взяв участь у навчальному візиті до США у Рамках програми реформування кримінального судочинства та боротьби з корупцією в Україні, що реалізується Департаментом юстиції США.

До складу робочої групи увійшли керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, місцевих прокуратур різних областей України, в тому числі Рівненської, представники судової гілки влади та посольства США в Україні, громадські діячі.

Під час візиту працівники органів прокуратури України мали можливість ознайомитись з досвідом американських колег у місті Сан-Франциско (штат Каліфорнія) з широкого кола прокурорсько-слідчих питань, отримати додаткові знання щодо сучасних інструментів боротьби зі злочинністю та протидії корупції зокрема.

Участь представників органів прокуратури України у таких навчальних візитах сприяє підвищенню ефективності міжнародного співробітництва у сфері боротьби зі злочинами та налагодженню міжособистісного спілкування між представниками правоохоронних органів.

За матеріалами Рівненської місцевої прокуратури Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Чернівці: Проекти рішень ...

КОМЕНТАРІ