Рівненщина: млинівські безробітні візьмуть участь в акції

Рівненщина: млинівські безробітні візьмуть участь в акції "Майбутнє лісу у твоїх руках"

19.03.16 18:26 0 675
У рамках проведення акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» 17 березня в Млинівському районному центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій за участю фізичної особи-підприємця В'ячеслава Посільського, який здійснює діяльність у галузі лісового господарства. На зустрічі роботодавець запропонував безробітним взяти участь у роботах тимчасового характеру з посіву та садіння лісокультур на території Острожецького лісництва.

Оскільки на місцевому ринку праці обмаль вакансій, для багатьох жителів району тимчасова зайнятість є одним із способів розв'язання проблеми безробіття. Власне для донесення цієї інформації до шукачів роботи, висвітлення переваг такої зайнятості, а також, з метою добору потенційних кандидатів й організували зустріч безробітних з підприємцем.

Учасникам заходу, а до центру зайнятості прибуло чотирнадцять мешканців району, не тільки презентували тимчасові місця, але й детально розповіли про умови та режим роботи, оплату праці, забезпечення господарським інвентарем тощо.

Під час обговорення основних аспектів лісокультурних робіт діалог поступово переріс у активну дискусію. В'ячеслав Посільський переконливо і зі знанням справи відповів на всі запитання, які прозвучали із уст запрошених.

Безперечно, проведення міні-ярмарків вакансій сприяє оперативному вирішенню у стислі терміни питань укомплектування вакансій підприємств, в тому числі тимчасових робочих місць. Як результат проведення цього заходу, 9 осіб погодились взяти участь у лісокультурних роботах.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ