Тернопілля: рятувальники провели для школярів громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

Тернопілля: рятувальники провели для школярів громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

19.03.16 18:31 0 540
17 березня, в рамках проведення громадської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» працівники 17-ї державної пожежно-рятувальної частини завітали до школярів загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 м.Зборів.

Рятувальники розповіли дітям про типові причини виникнення пожеж і надзвичайних подій. Звернули увагу на основні правила поведінки та порядок дій під час різного роду надзвичайних ситуацій. Крім того вони навчили учнів правил безпечної експлуатації газового та електропобутового обладнання та нагадали, як діяти у випадку виявлення вибухонебезпечних, чи підозрілих предметів. Особливу увагу малечі рятувальники звернули на те, в яких ситуаціях та яку екстрену службу необхідно викликати до місця події.

Після теоретичної частини, учні та персонал школи, під керівництвом рятувальників, відпрацювали практичні дій при виникненні пожежі чи іншої надзвичайної ситуації на території навчального закладу. Працівники ДСНС також продемонстрували учням можливості пожежної техніки та спеціального обладнання. Та найбільше захоплення дітей викликала можливість спробувати себе у ролі рятувальників, а також на практиці навчилась користуватись вогнегасником.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: У ...

КОМЕНТАРІ