У Тернополі відкрили унікальну виставку мікромініатюр Володимира Казаряна

У Тернополі відкрили унікальну виставку мікромініатюр Володимира Казаряна

19.03.16 17:58 0 548
Унікальну виставку мікромініатюр відомого майстра Володимира Казаряна відкрили у Тернополі 17 березня. На виставці, яка буде експонуватися у Арт-галереї на вул. Сагайдачного, представлені унікальні шедеври мікромініатюр, серед яких - караван верблюдів у вушку голки, підкована блоха, букет троянд, стеблом яких служить людська волосина, скульптури на макових зернах, портрети на рисі та ін.

Міський голова Сергій Надал привітав у Тернополі справжнього генія мистецтва Володимира Казаряна, адже його виставка уже побувала у багатьох країнах та отримала чимало схвальних відгуків. Її навіть називають Восьмим чудом світу.

«Пан Казарян не тільки чудовий художник і скульптор, конструктор і винахідник, але й філософ, мислитель, письменник, композитор і поет. Його творіння знаходяться в приватних колекціях багатьох президентів і світових знаменитостей, а виставки завжди користуються незмінним успіхом, викликаючи радість і здивування, - каже Сергій Надал. - Хочу зосередити увагу на девізії митця — «Неможливе зробити можливим!». Це девіз справжнього професіонала. Переконаний, що в наш складний час діяти за цим принципом має кожна людина, в якій би сфері вона не працювала або творила. Саме робити «можливим неможливе», а не зупинятися перед труднощами».

Побачити виставку тернополяни зможуть до 6 квітня у «Арт-Галереї» на вул. Сагайдачного, 13.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ