Степан Барна: "Тернопільщина відкрита для роботи із усіма інвесторами,які готові працювати у рамках закону та створювати робочі місця"

Степан Барна: "Тернопільщина відкрита для роботи із усіма інвесторами,які готові працювати у рамках закону та створювати робочі місця"

19.03.16 19:04 0 604
У рамках робочої поїздки у Чортківський район голова обласної державної адміністрації обласної державної адміністрації Степан Барна 16 березня зустрівся з керівництвом відкритого акціонерного товариства Чортківський завод «Агромаш» та оглянув інфраструктуру підприємства.

На об'єкті тривають роботи з реконструкції та будівництва.

Очільник краю підкреслив, що Тернопільщина відкрита для роботи із усіма інвесторами, які готові працювати у рамках закону та створювати робочі місця для населення краю.

«11 березня 2016 року керівництвом ТОВ “СЕ Борднетце Україна” та ВАТ “Агромаш” підписано відповідний договір купівлі, - зазначив Степан Барна. - На першому етапі реалізації інвестиційного проекту на Тернопільщині – впродовж 2016 року) планується будівництво логістично-виробничої та адміністративно-побутових площ і створення 1000 нових робочих місць. Наприкінці 2017 року заплановано завершення реалізації інвестиційного проекту, що дасть змогу збільшити чисельність нових робочих місць до 2000 одиниць. Тут працюватимуть люди з Чортківського, Борщівського, Заліщицького, Чортківського».

За словами очільника краю, для реалізації проекту інвестору було запропоновано 5 перспективних земельних ділянок Чортківського району, за результатами розгляду обрано земельну ділянку з виробничим приміщенням ВАТ “Агромаш”.

Довідково: На Тернопільщині з 2006 року успішно працює провідне підприємство у галузі машинобудування ТОВ «СЕ Борднетце-Україна». Підприємство є системним розробником і постачальником продукції для моделей Фольксваген та Ауді. Як роботодавець підприємство працевлаштувало більше 3,8 тис. осіб. Засновником ТОВ «СЕ Борднетце-Україна» є японська компанія «Сумітомо Електрік».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ