Керівник Вінниччини Валерій Коровій відвідав бюджетоутворююче підприємство Бершадського району (+фото)

Керівник Вінниччини Валерій Коровій відвідав бюджетоутворююче підприємство Бершадського району (+фото)

19.03.16 10:33 0 572
Голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій у рамках робочої поїздки відвідав ПрАТ «Бершадський комбінат», основними напрямками діяльності якого є виробництво слабоалкогольних та безалкогольних напоїв.

Очільник регіону Валерій Коровій оглянув виробничі потужності підприємства, ознайомився з його роботою та поцікавився перспективами розвитку.

За інформацією генерального директора ПрАТ Олександра Герасименка, з 1996 року товариство працює під торговою маркою «Оболонь» і нині є бюджетоутворюючим підприємством району. Торік питома вага відрахувань до бюджетів усіх рівнів склала четверту частину загальнорайонних надходжень, а це понад 37 млн. гривень.

«Бершадський комбінат» випускає 5 видів слабоалкогольних сильногазованих та 3 види безалкогольних напоїв. Як повідомив керівник товариства, у 2015 році підприємством реалізовано в 1,8

рази більше товарної продукції, аніж у році 2014-му.

Він також підкреслив, що підприємство успішно пройшло міжнародний аудит та сертифікувало, відповідно до міжнародних стандартів, системи управління безпечністю харчових продуктів та управління якістю.





























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ