Валерій Коровій: «Центри надання адміністративних послуг – це обличчя влади» (+фото)

Валерій Коровій: «Центри надання адміністративних послуг – це обличчя влади» (+фото)

19.03.16 15:52 0 588
Таке переконання голова обласної державної адміністрації висловив 17 березня, відвідуючи центр надання адміністративних послуг в Бершадському районі.

За інформацією працівників установи, нині тут надаються 42 послуги, а з 2016 року запроваджено також реєстрацію та передачу на обробку заяв з питань державної реєстрації речових прав на нерухоме майно через програмне забезпечення Державного реєстру речових прав.

Керівник Вінниччини ознайомився з умовами праці фахівців ЦНАПу, технічним забезпеченням та переліком послуг, які тут пропонуються. Відтак наголосив на важливості вдосконалення роботи таких центрів.

«Усе це дуже серйозно, тому що, фактично, відбувається жорстка реформа в системі управління. Такі департаменти, як економіки, агропромислового розвитку поступово будуть відходити, натомість створюватимуться агенції регіонального розвитку. І по суті своїй вся робота переведеться у формат ось таких офісів, де здійснюватиметься і реєстр нерухомого майна, і вестимуться земельні реєстри, надаватимуться адміністративні послуги», - підкреслив Валерій Коровій.

Такі центри, наголосив він, є обличчям влади, а тому все повинно бути тут прозоро, естетично і по-європейськи.









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: На туристичній виставці у ...

КОМЕНТАРІ