На Вінничині валерій Коровій ознайомився з роботою Бершадського районного військового комісаріату (+фото)

На Вінничині валерій Коровій ознайомився з роботою Бершадського районного військового комісаріату (+фото)

19.03.16 19:29 0 688
Перебуваючи з робочою поїздкою у Бершадському районі, голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій відвідав місцевий військовий комісаріат, аби ознайомитися з ходом виконання поставлених перед установою завдань та умовами, в яких працюють військовослужбовці.

За інформацією т.в.о. військового комісара Бершадщини, усі заплановані заходи – як з підготовки до командно-штабних навчань військовозобов'язаних району, так і щодо відбору громадян до проходження військової служби на контрактних умовах – здійснюються у плановому режимі.

Нині, повідомив він, проводяться також підготовчі заходи до весняного призову на строкову військову службу та тривають звірки по органах місцевого самоврядування з питань обліку військовозобов'язаних.

Валерій Коровій оглянув приміщення установи та поцікавився її укомплектуванням, відтак наголосив на необхідності проведення роз'яснювальної роботи серед населення з питань здійснення заходів з територіальної оборони та проходження військової служби за контрактом.











Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку діти зібрали ...
Наступна новина: "Серия А": стадионы с ...

КОМЕНТАРІ