Кращі турецькі серіали

Кращі турецькі серіали

19.03.16 21:10 0 4246

Серіали Туреччини - це цілий клубок неабияких пристрастей і кривавих розв'язок: сумні дівчата втрачають то дітей, то коханих; вусаті чоловіки то тиранять їх, то душать в обіймах... Далі ми розглянемо ТОП-10 турецьких серіалів. До речі, якщо ви пропустили якусь серію свого улюбленого турецького серіалу - не біда! Заходьте на сайт: http://tureckie-seriali.com, де вони зібрані всі в одному місці.

Сила. Повернення додому

Спочатку, в ранньому ще дитинстві, дівчині Силі, скажімо так, пощастило, оскілки бідні батьки віддали її на виховання багатіям в Стамбул, і до певного часу у неї все було прекрасно. Сюжетний поворот, що дав поштовх до розвитку подій серіалу, - специфічно турецький. У західних мильних операх такого точно не зустрінеш. Брат Сили здійснив невдалу спробу викрасти собі наречену, і її сімейство зажадало Силу в дружини 1-го із своїх синів - з метою, мабуть, відшкодування моральну шкоду. Ось таке ось веселеньке повернення додому.

Прекрасне століття

Абсолютний лідер за популярністю серед турецьких серіалів. Уже третій сезон добігає кінця, а пристрасті навколо турецького султана Сулеймана Пишного і його слов'янської коханки Роксолани (на Україні її звуть Анастасією) все не вщухають. Телевізійні таємниці османського двору, за словами сценариста серіалу Мералі Окай, засновані на реальних історичних подіях, що людям традиційно подобається - адже це не якась там брехня, а справжні палацові інтриги і любовні пригоди.

Між небом і землею

Жили-були дві сестри. Одна цілеспрямована оптимістка, але стерво. Друга - побита життям песимістка, схильна до суїциду. І зустрівся їм добродушний вдівець Юсуф з дитиною на руках... Розтягнути досить банальний любовний трикутник, ускладнений дитячим питанням, майже на 300 серій - це улюблена тема турецьких серіалів. Сльози, скандали, істерики і пристрасні любовні сцени - все в комплекті.

Асі

Асі - дівчина з бідного сімейства, яке вже три покоління володіє землею і намагається займатися сільським господарством, але якось не дуже вдало, тому що потомствені угіддя раз у раз норовлять спливти з рук. У Асі роман з Даміром, успішним бізнесменом, в минулому працювавшим на фермі Асі разом зі своєю матір'ю і тіткою. Тоді, багато років тому, мати Даміра втопилася у річці, в честь якої назвали Асі. Втім, двох коханих чекають і куди більш дивні і драматичні збіги обставин.

Іффет

«Людина живе заради своєї честі, гідності і чистоти», - сказав тато маленької Іффет і подарував їй кулон з її ім'ям, майже як у Керрі Бредшоу. Іффет підросла, закохалася в молодого чоловіка і завагітніла, що і в звичайній середньостатистичній консервативній сім'ї не привід для свята, а в турецькому сімействі, де батько - справжній маніяк цнотливості, - повне лихо. Загалом, батько дитини втік, від власного тата дісталося на горіхи, а життя пішло косо-криво.

Любов і покарання

Іноді секс з незнайомцем, склеєним в питному закладі, може виявитися доленосним. Так-так, турецькі серіали видають часом дуже специфічні рекомендації щодо пошуку другої половинки. Дівчині напередодні весілля зрадив наречений, і вона в помсту переспала з першим зустрічним, який виявився багатим спадкоємцем, та, правда, незабаром після бурхливої ​​ночі одружився, вірний традиціям, на вдові брата, але дівчину з бару продовжив шукати.

Недоспівана пісня

Важке дитинство, вітчим-тиран, раннє материнство і втрата дитини - такий шлях пройшла героїня серіалу «Недоспівана пісня» до кар'єри співачки. Протягом 32 серій дівчині належить зализувати рани, влаштовувати особисте життя, шукати свого сина і, звичайно, співати. Головну роль виконала популярна турецька телеактриса Бергюзар Корель, що прославилася завдяки серіалу «Тисяча і одна ніч».

Безцінний час

Дуже драматична історія, головна страждаюча героїня - красива і нещасна Джаміля. Оскільки рідкісний турецька серіал обходиться без дуже красивої і дуже нещасної жінки - інтрига завжди в тому, що ж стало причиною її страждань. Цього разу це невірний чоловік, який не просто зрадив Джамілі, а зрадив з іноземкою - підступною німкенею на ім'я Каміла. Джамілю чекають в'язниця, загроза втратити спочатку старшого, а потім і молодшого сина, а також безліч душевних страждань, щедро відміряних їй сценаристами «безцінного часу».

Помста

Найсвіжіша новинка - турецький серіал 2013 року про те, як дівчина мстить людям, відповідальним за те, що її батько закінчив свої дні в тюрмі. «Помста» - ремейк одноіменного американського телесеріалу виробництва ABC, який, в свою чергу, є дуже вільною інтерпретацією історії графа Монте-Крісто, придуманої Олександром Дюма. Туркеня Дерін, більшу частину життя вважала, що її засуджений батько дійсно винен, раптово дізнається правду і починає нове життя під новим ім'ям з єдиною метою - жорстоко помститися.

1001 ніч

Один з кращих турецьких серіалів, надзвичайно популярний як на батьківщині, так і за кордоном, що не має, втім, жодного відношення до знаменитих арабських казок. За маленьким винятком - головну героїню звуть Шахрезада. Серіал прославив красуню Бергюзар Корель, а також майбутню зірку «Пишного століття» Халіта Ергенча. Зустріч на знімальному майданчику «Тисячі і однієї ночі» виявилася для акторів доленосною. За їх пристрасним романом стежила вся Туреччина, відволікаючись тільки на нові серії теледрами.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Выбираем себе подоконник
Наступна новина: Житомирщина: 265 тис. ...

КОМЕНТАРІ