У Тернопільській ОДА відбувся семінар щодо роботи в системі «PROZORRO»

У Тернопільській ОДА відбувся семінар щодо роботи в системі «PROZORRO»

20.03.16 14:27 0 581
Навчальний семінар щодо використання електронного майданчика «Public-bid» в системі електронних державних закупівель «PROZORRO» відбувся 18 березня у приміщенні облдержадміністрації. Навчалися представники державних підприємств, установ та організацій, а також суб'єкти підприємницької діяльності.

Даний захід відбувся з метою виконання Закону України від 25.12.2015 року № 922-VIII «Про публічні закупівлі».

«Тернопільщина активно долучається до роботи у системі електронних державних закупівель «PROZORRО», — зазначає директор департаменту економічного розвитку, інвестиційної діяльності та міжнародного співробітництва Тернопільської ОДА Галина Воляник. — За останній рік це дало змогу зекономити державних коштів на суму 1 мільйон гривень».

Система «PROZORRO» функціонує вже протягом року і пропонує вісім авторизованих електронних торгівельних майданчиків. З 1 квітня кожен з них оприлюднить свій рівень акредитації.

Спікер семінару детально презентував роботу електронного майданчику «Public-bid» електронних державних закупівель «PROZORRO», а також навів цілу низку переваг використання даних послуг в електронному форматі. Зокрема, це значне спрощення умов для ведення бізнесу, а також відкритий доступ громадськості до потрібної інформації.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі рятувальники ...
Наступна новина: Житомирщина: в 7-ми районах ...

КОМЕНТАРІ