На Хмельниччині під час ліквідації пожежі працівники ДСНС врятували 67-річну власницю будинку та виявили бездиханне тіло її чоловіка

На Хмельниччині під час ліквідації пожежі працівники ДСНС врятували 67-річну власницю будинку та виявили бездиханне тіло її чоловіка

20.03.16 16:57 0 610
19 березня о 05:24 на пункт зв’язку 27-го державного пожежно-рятувального поста смт.Віньківці надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в с. Зіньків.

Оперативно до місця виклику було направлено два відділення чергового караулу рятувальників смт. Віньківці, відділення рятувальників смт. Нова Ушиця та працівників місцевої пожежної команди с. Зіньків. Через сильні пориви вітру та велике горюче навантаження полум’я за лічені хвилини охопило покриття всього будинку. Зі слів очевидців у будинку знаходилися літні чоловік та жінка.

Рятувальники негайно кинулись у будинок, врятували власницю, яку вивели на свіже повітря, та передали до рук лікарів швидкої допомоги. Під час здійснення розвідки та гасіння пожежі в одному з приміщень будинку працівники ДСНС виявили бездиханне тіло 67-річного чоловіка.

Пожежу площею 170 кв.м локалізовано о 05:52 та ліквідовано о 06:39. Через високу задимленість вогнеборцям довелось працювати в апаратах захисту органів дихання. Внаслідок пожежі вогнем знищено перекриття будівлі, міжкімнатні двері, віконні рами, внутрішнє облицювання стін та стелі та речі домашнього вжитку.

Ймовірна причина пожежі – перевантаження електромережі.

Віньковецький РС ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Львівщині продовжують ...

КОМЕНТАРІ