В Чернівецькій області рятувальники провели для дітей пізнавальну екскурсію пожежно-рятувальним підрозділом

В Чернівецькій області рятувальники провели для дітей пізнавальну екскурсію пожежно-рятувальним підрозділом

20.03.16 21:10 0 681
Працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області постійно проводять різні пізнавальні заходи для дітей з метою виховання у них культури безпечної поведінки. Рятувальники проводять показові виступи та пізнавальні бесіди у школах та дитячих садочках. Окрім цього, діти є частими гостями у рятувальників, які проводять їм цікаві та пізнавальні екскурсії в пожежно-рятувальних підрозділах.

Так, 18 березня до рятувальників групи пожежогасіння аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС завітали маленькі вихованці дошкільного навчального закладу № 38 обласного центру. Працівники Управління продемонстрували спецтехніку та обладнання, яке знаходиться в пожежно-рятувальних автомобілях і яким бійці пожежно-рятувальних підрозділів користуються при ліквідації пожеж, наданні допомоги у разі дорожньо-транспортних пригодах, розбиранні завалів та різних надзвичайних подіях, де потрібна допомога громадянам. Також малечі дали змогу приміряти на себе бойовий одяг вогнеборців та апарати захисту органів дихання. При цьому рятувальники розповіли вихованцям садочка про їхні властивості та характеристики. Весь захід супроводжувався нагадуванням діткам про важливість дотримання правил безпеки.

«Після проведеної екскурсії діти зможуть краще зрозуміти усю важливість професії рятувальника. Окрім того, що діти отримали чимало позитивних емоцій, вони також дізналися про правила безпеки», – повідомила вихователька ДНЗ № 38 Галина Онищук.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Как правильно выбрать ...
Наступна новина: Что собой представляет ...

КОМЕНТАРІ