Як правильно вибрати штори?

Як правильно вибрати штори?

21.03.16 21:33 0 713

Застава стильного і красивого інтер'єру - це ідеальне поєднання всіх його елементів. Така важлива деталь, як штори, повинна ідеально підходити до шпалер, меблів і загального стилю всього інтер'єру. Більше інформації про штори ви також можете дізнатися на сайті: http://batist.org/.

Поєднання штор і шпалер

Найпростіше підбирати штори під шпалери. Це найпоширеніший спосіб - штори і шпалери повинні поєднуватися між собою за кольором і фактурою. Повністю однакові кольори - не найкраще рішення. Набагато цікавіше буде пограти з відтінками. Також можна підбирати штори не під основний колір шпалер, а під їх малюнок. Якщо покриття стін яскраве і строкате, штори повинні бути більш спокійними і стриманими. У яскравому інтер'єрі відмінно виглядатиме проста елегантна римська штора. До речі, це краще рішення для кухні. Якщо ж шпалери в кімнаті спокійні, можна вибрати штори яскравіші, щоб розставити колірні акценти в кімнаті. Добре виглядає поєднання штор на контрасті. Наприклад, з блакитними або синіми шпалерами прекрасно поєднуватимуться жовті штори. Коричневий інтер'єр гармонійно виглядає з бежевими шторами, а яскравий помаранчевий - з смарагдовими.

Штори в інтер'єрі

Вибирати штори слід і за характером, і за загальним стилем приміщення.

  • Для спальні потрібні подвійні штори спокійних відтінків. Найкраще підійдуть невагомі білі або бежеві штори і темні щільні, які не будуть пропускати ранкове світло. Штори в спальні можуть складатися з двох або трьох полотен, так можна оживити інтер'єр і контролювати проникнення сонячних променів.
  • Для кухні підбирати штори слід з особливою ретельністю. У приміщенні з жаркими температурами і високою вологістю потрібні штори, які б не бруднилися і легко пралися. Оптимальний варіант - одноколірна римська штора. Але можливі й інші варіанти. На кухні допустимі штори найяскравіших відтінків і строкатих забарвлень, що викликають апетит.
  • У дитячій кімнаті штори повинні бути яскравими і веселими. Вони можуть бути з зображеннями казкових персонажів, з метеликами, зірочками або сердечками. Для дитини потрібні легкі прозорі штори і темні щільні. Штори для дитячої мають традиційні чоловічі і жіночі забарвлення. Вони повинні поєднуватися із загальним інтер'єром кімнати.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Шенгенська віза: головні ...
Наступна новина: За минулі вихідні на ...

КОМЕНТАРІ