Чернівці: Як отримати рішення про передачу у власність земельної ділянки,яка знаходиться у садівничому товаристві

Чернівці: Як отримати рішення про передачу у власність земельної ділянки,яка знаходиться у садівничому товаристві

22.03.16 10:50 0 639
Відповідно до Земельного Кодексу України, Закону України «Про Державний земельний кадастр» та інших нормативно-правових актів громадяни, які не використали право на безоплатну передачу у власність земельної ділянки для ведення садівництва в межах міста Чернівці мають можливість використати право на приватизацію земельної ділянки, яка знаходиться в садівничому товаристві.

Дія 1. Суб'єкт господарювання, подає у Центр надання адміністративних послуг Чернівецької міської ради такі документи:

– копія паспорта (сторінки 1, 2 та сторінка з відміткою про реєстрацію за місцем проживання);

– копія довідки про присвоєння реєстраційного номеру облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків (ідентифікаційний номер);

– оригінал документа, що засвідчує право користування земельною ділянкою (довідка голови садового товариства з вказанням номера земельної ділянки та її площею);

– схема садівничого товариства;

– протокол (витяг з протоколу) зборів садівничого товариства про включення в члени садівничого товариства (у разі зміни користувача земельної ділянки).

Примітка: Документи подаються суб'єктом господарювання особисто, поштою або уповноваженою ним особою (за наявності доручення та посвідчення особи).

Дія 2. Адміністратор Центру надання адміністративних послуг Чернівецької міської ради реєструє заяву з відповідних переліком документів та на наступний робочий день передає її у відділ з організації діловодства та контролю департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради.

Дія 3. Спеціалісти відділу землеустрою управління земельних ресурсів департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради розглядають заяву з документами та готують проект рішення на розгляд міською радою.

Дія 4. Після прийняття міською радою рішення відповідно до поданої заяви спеціалісти відділу землеустрою управління земельних ресурсів департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради виготовляють витяг із рішення міської ради і передають його адміністратору Центру надання адміністративних послуг Чернівецької міської ради для його видачі заявнику.

Примітка: Строк, протягом якого надається дана прслуга становить біля 90 днів.

У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся:

Центр надання адміністративних послуг Чернівецької міської ради, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 7 тел.50-90-90

Графік роботи Центру:

Понеділок, середа – з 09.00 до 18.00 годин;

Вівторок, четвер – з 9.00 до 20.00 години;

П'ятниця, субота – з 9.00 до 17.00 години.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Секреты успеха Жомарта ...
Наступна новина: Прийшло горе у ще одну ...

КОМЕНТАРІ