На Вінничині делегація фахівців із Козятина вивчала досвід роботи Теплицького ЦНАПу (+фото)

На Вінничині делегація фахівців із Козятина вивчала досвід роботи Теплицького ЦНАПу (+фото)

22.03.16 08:47 0 714
За рекомендацією голови Вінницької ОДА Валерія Коровія, озвученої на нараді з головами адміністрацій 2 березня 2016 року, цієї п'ятниці,18 березня, делегація Козятинського району здійснила робочий візит до Теплицької райдержадміністрації. Козятинські фахівці переймали досвід роботи ЦНАПу при Теплицькій РДА.

Насамперед делегація відвідала Центр надання адміністративних послуг, робота якого побудована прозоро, зрозуміло і чітко. Центр працює вже 2 роки. Знаходиться в адміністративній будівлі на 1 поверсі. Практично усі відділи адміністрації, які співпрацюють з ЦНАПом, знаходяться в одній трьохповерховій будівлі, що набагато спрощує роботу та отримання послуг населенням Теплицького району.

У центрі працюють 2 адміністратори та керівник. ЦНАП приймає до 900 звернень на місяць (при населенні 29 тис.). У центрі діє електронна черга (через термінал), яка видає талони з 9.00 до 17.00. Кожен бажаючий отримати послугу реєструється через термінал та отримує талон з номером, та вказаним столиком, до якого потрібно підійти. Коли черга підходить, то здійснюється об'ява номера, володар якого може увійти до адміністратора.

Центр повністю перейшов на електронний документообіг, також введений електронний журнал, люди мають можливість подати свою заяву в електронному вигляді. Що найбільш здивувало представників Козятинської адміністрації, так це те, що ведеться постійне відеоспостереження як на коридорі так і по офісах ЦНАПу. Кожен бажаючий може зайти на сайт Теплицької РДА та подивитись он-лайн трансляцію. Як запевнила керівник центру Світлана Миколаївна, це ніяк не заважає працівникам, а скоріше навпаки, адже відео та аудіозапис можна відтворити при будь-якій спірній ситуації з клієнтом.

З реєстраційною службою ЦНАП почав працювати одним з перших в області. Послуги державного й трудового архіву ЦНАП взяв на себе.

Питань у представників делегації було багато, зустріч мала дружній характер і була націлена на обмін передовим досвідом роботи ЦНАП між адміністраціями.

З своїми напрацюваннями в аналогічних сферах поділилися і козятинчани. Вони розповіли про свою роботу та озвучили своє бачення розвитку Центру.

У ході тригодинної розмови було обговорено ряд робочих питань, які стосуються діяльності ЦНАП, управління соціального захисту, центру зайнятості, відділу архітектури.

Учасники делегації відмітили результативність даної зустрічі і сподівання, що новий формат взаємовідносин між адміністраціями матиме своє продовження й посилить партнерські стосунки.









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Почему вы не можете ...

КОМЕНТАРІ