У Вінницькій області тимчасово проживає понад 12 тисяч вимушених переселенців

У Вінницькій області тимчасово проживає понад 12 тисяч вимушених переселенців

22.03.16 19:22 0 584
У зв'язку з проведенням антитерористичної операції на сході України та анексією Криму виникла потреба у забезпеченні соціальної підтримки громадян, які переселилися до Вінницької області з тимчасово окупованих територій та районів проведення АТО.

Як повідомила директор Департаменту соціальної та молодіжної політики ОДА Наталя Заболотна, з метою надання необхідної допомоги вищезазначеній категорії населення, в області забезпечено функціонування “гарячої лінії” для ВПО, створено Реєстр житлового фонду для безкоштовного проживання. Так, зареєстровано 16 об'єктів для 82 громадян, з них 14 об'єктів приватного сектору для 59 осіб.

За словами Наталі Заболотної, проведено широку інформаційну кампанію з метою вирішення питань соціального захисту та забезпечення першочергових потреб внутрішньо переміщених осіб, які офіційно зареєстровані в єдиній базі переселених громадян.

На даний час у Вінницькій області проживає 12 328 внутрішньо переміщених осіб (7755 сімей). Наразі 11108 особам виплачено допомогу з державного бюджету на загальну суму 67,9 млн.грн.

До вирішення цих питань у Вінницькій області долучались й громадські організації, міжнародні фонди й підприємці.

«Виплата державних соціальних допомог проводиться своєчасно та в повному обсязі Заборгованості немає», - запевнила Наталя Заболотна.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку переможці ...

КОМЕНТАРІ