Валерій Коровій: «Проведення закупівель через систему електронних торгів – принципове рішення,і жодних винятків тут бути не може» (+фото)

Валерій Коровій: «Проведення закупівель через систему електронних торгів – принципове рішення,і жодних винятків тут бути не може» (+фото)

22.03.16 18:41 0 579
На цьому голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій наголосив під час щотижневої оперативної наради з керівниками департаментів та служб регіону 21 березня.

Очільник Вінниччини вкотре зауважив, що процедури закупівель товарів та послуг повинні відбуватися шляхом електронних торгів. Відтак підкреслив, що жодних поблажок чи то винятків у цьому питанні бути не може.

Аналізуючи у ході наради динаміку надходжень до місцевих бюджетів, керівник області відзначив, що у порівнянні з відповідним періодом минулого року, надходження від податку на доходи фізичних осіб збільшилися на 55 %, а рівень надходжень від сплати єдиного податку – на 57 %. У 2,5 рази, порівняно з минулим роком, зросли й надходження від акцизного податку: станом на сума від його сплати становить 46 млн. гривень.

«Це все власні доходи місцевих бюджетів, доходи базового рівня, які залишаються безпосередньо в бюджетах сільських та селищних рад», - наголосив Валерій Коровій.



Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ