Прийшло горе у ще одну волинську родину

Прийшло горе у ще одну волинську родину

22.03.16 11:06 0 535
Важка трагедія знову торкнулася громади нашого міста. Надійшло повідомлення, що від важких поранень у госпіталі США помер лучанин Луцюк Роман Йосипович.

Роман Луцюк народився у селі Шклінь Горохівського району 25 серпня 1976 році, навчався у місцевій середній школі, закінчив Волинський державний університет імені Лесі Українки. Працював у муніципальній дружині міста Луцька, потім був приватним підприємцем.

З перших днів початку Євромайдану був активним його учасником. 30 травня 2014 року зарахований до 24-го батальйону територіальної оборони “Айдар”, брав активну участь у бойових діях, був двічі поранений. Після другого поранення, яке трапилося 5 листопада 2014 року, біля міста Щастя, два місяці перебував на лікуванні у Київському військовому госпіталі, звідти його доправили на лікування до Сполучених Штатів Америки, проте, на жаль, врятувати життя військовослужбовця на вдалося. У ніч з 19 на 20 березня Герой помер. Втратила сина мати Емілія Володимирівна, батька - донечки Аліна і Анастасія, чоловіка - дружина Тетяна Олександрівна.

Луцька міська рада, виконавчий комітет та громада міста глибоко сумують з приводу смерті Луцюка Романа Йосиповича, висловлюють найщиріші співчуття родині та близьким покійного.

Світла пам'ять про нашого земляка, який віддав своє життя за цілісність і незалежність України, назавжди залишиться у серцях лучан.

Про дату похорону буде повідомлено додатково. За попередньою інформацією Романа Луцюка доправлять до України 25 березня, поховають - 26 березня.

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ!!!

СЛАВА ГЕРОЮ !!!

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Як отримати ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: будьте ...

КОМЕНТАРІ