В Луцьку микола Романюк зустрівся зі спортивною делегацією з Республіки Польща

В Луцьку микола Романюк зустрівся зі спортивною делегацією з Республіки Польща

22.03.16 09:02 0 630
У рамках перебування в місті Луцьку спортивної делегації Нижньосілезьського Окружного Боксерського Союзу (Республіка Польща), Микола Романюк зустрівся з представниками гостей.

Зокрема, відбулася зустріч з президентом боксерського клубу “Нора лева” Хойдою Сільвестром, першим віце-президентом Нижньосілезьського Окружного Боксерського Союзу у Вроцлаві Ящишином Франчишеком та тренером збірної команди Нижньосілезьського Окружного Боксерського Союзу, екс-інтерконтинентальним чемпіоном світу серед боксерів-професіоналів Петром Вільчевським та окремими боксерами.

Міський голова з приємністю відзначив позитивні сторони зустрічі молоді двох сусідніх держав та запевнив гостей, що докладе максимум зусиль, щоб подібні зустрічі між молодими спортсменами відбулися і в майбутньому.

Гості натомість подякували міському голові за комфортний прийом у місті та висловили приємні враження від перебування в Луцьку.

Після зустрічі з міським головою спортивна делегація з Респібліки Польща вирушила на екскурсію історико-культурним заповідником “Старий Луцьк”.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Житомирщина готується до ...

КОМЕНТАРІ