У Волинській області рятувальники навчали персонал мережі ресторанів основам цивільного захисту

У Волинській області рятувальники навчали персонал мережі ресторанів основам цивільного захисту

22.03.16 15:19 0 541
21 березня працівники ДСНС провели заходи з вивчення основ цивільного захисту з працюючим персоналом мережі ресторанів «Класік» міста Ковеля Волинської області

Під час роз’яснювальної роботи працівники Ковельського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Волинській області основну увагу зосередили на тому, як діяти у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів. Йшлося і про ті, що залишилися після Другої світової війни, які можна знайти у водоймах, у лісі, у полі, на городі, під час розкопок, а також і про сучасні смертельні боєприпаси.

Найчастіше трапляються такі небезпечні знахідки у місцях колишніх бойових дій. Земля ще й досі виштовхує на поверхню боєприпаси, на які можна натрапити й стати їхніми жертва­ми, навіть не підозрюючи про це. Навіть у землі під багаттям, яке хтось не задумуючись про наслідки може розпалити на улюбленій лісовій галявині (замість зробити це у спеціально відведених рекреаційних зонах відпочинку), можуть причаїтися смертоносні снаряди часів війни.

Тому фахівці ДСНС вчили персонал закладів харчування правил поведінки за допомогою мультимедійних засобів - продемонстрували фото і відеоматеріали та навчальний відеофільм «Небезпечні знахідки».

Не оминули рятувальники і найактуальнішу у сьогоденні тему щодо недопущення спалювання посуші, провели також інструктаж з пожежної безпеки щодо користування вогнегасниками.

У ДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: ДСНС України вкотре ...

КОМЕНТАРІ