У Волинській області навчальний тиждень у педагогічному коледжі розпочався із занять з цивільного захисту

У Волинській області навчальний тиждень у педагогічному коледжі розпочався із занять з цивільного захисту

22.03.16 18:27 0 648
21 березня у педагогічному коледжі імені А.Ю. Кримського міста Володимира-Волинського Волинської області відбулися заходи у рамках Дня цивільного захисту за участю співробітників місцевого підрозділу ДСНС.

У тренуваннях взяли участь студенти усіх вікових груп, а також викладачі, технічні працівники та обслуговуючий персонал. Після того, як пролунав сигнал «Тривога», студенти та педагоги організовано залишили навчальні кабінети та вишикувалися на подвір’ї.

Після переклички педагоги констатували, що з навчального корпусу були евакуйовані усі студенти та персонал. Спостерігаючи за евакуацією, представники Володимир-Волинського районного відділу УДСНС України у Волинській області зазначили, що її проведення було грамотним та чітко спланованим. Фахівці ДСНС нагадали порядок проведення евакуації у випадку надзвичайної події та наголосили, що уміння діяти в екстремальних ситуаціях, слухати команди дорослих та чітко їх виконувати – запорука безпеки.

Крім того, майбутні педагоги спостерігали за приборканням імітованої пожежі учасниками добровільної пожежної дружини навчального закладу.

У ДСНС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ