Волинська область: за минулий тиждень співробітники ДСНС ліквідували 13 пожеж та знешкодили 37 боєприпасів

Волинська область: за минулий тиждень співробітники ДСНС ліквідували 13 пожеж та знешкодили 37 боєприпасів

22.03.16 13:21 0 577
У період 14-20 березня підрозділи пожежно-рятувальної служби Волинської області ліквідували 13 пожеж, здійснили 5 виїздів на проведення аварійно-рятувальних робіт.

За минулий тиждень група піротехнічних робі УДСНС України у Волинській області знешкодила 37 вибухонебезпечних предметів на території області. Розмінування проводилися на території Рожищенського, Ківерцівського, Любомльського та Луцького районах.

18 та 19 березня рятувальники тричі виїжджали на приборкання пожеж сухої трави. Горіння посуші рятувальники ЧСПТ, ДПРЧ-1 та ДПРЧ-2 ліквідували на території сіл Полонка, Рованці та Маяки Луцького району.

Співробітники Служби порятунку нагадують людям про небезпеку розведення вогнищ на відкритих територіях та під час прибирання присадибних ділянок, випалювання сухої трави та сміття. Рятувальники особливо наголошують на необхідності суворого дотримання правил безпеки під час відвідування лісових масивів, адже порушення елементарних правил пожежної безпеки може стати причиною масштабних пожеж та трагічних наслідків.

Крім того, рятувальники нагадують, що самовільне випалювання рослинності або її залишків суворо забороняється.

Шановні громадяни! Якщо ви помітили загорання в лісах, на відкритих територіях, негайно телефонуйте за номером «101». Пам’ятайте, що лише дотримання елементарних правил пожежної безпеки застереже від трагічних наслідків.

УДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Британська делегація ...
Наступна новина: Вінниччина увійшла у ...

КОМЕНТАРІ