В Закарпатській області берегівські рятувальники закликали мешканців с. Велика Бийгань не спалювати сухостій

В Закарпатській області берегівські рятувальники закликали мешканців с. Велика Бийгань не спалювати сухостій

22.03.16 08:01 0 561
Із 19 пожеж, які цього року виникли на території Берегівського району, 2 загорання трапилися в с. Велика Бийгань. У зв’язку з цим перед вихідними тут відбулося пожежно-профілактичне відпрацювання, організоване фахівцями Берегівського міськрайонного відділу ДСНС. До проведення заходу також долучилися правоохоронці й активісти сільської ради.

Після наради в приміщенні Великобийганської сільради, під час якої для присутніх озвучили статистику виникнення пожеж на території району та цього населеного пункту зокрема, рятувальники обійшли приватних підприємців, що працюють у с. Велика Бийгань, і вручили їм довідкові матеріали щодо уникнення пожеж. Далі навідалися до двохсот приватних господарств села, де поспілкувалися з трьомастами громадянами. Крім загальних правил пожежної безпеки в побуті, головною темою розмов стала заборона спалювання сміття й сухої рослинності. Адже лише минулого року у Великій Бийгані 8 разів горіли сухотрав’я та стерня.

Не забули представники ДСНС і про виховання підростаючого покоління. У ході профілактичного відпрацювання рятувальники завітали до місцевої загальноосвітньої школи й дитячого садочка. Дітям розповіли, як треба поводитися з сірниками та іншими джерелами відкритого вогню і що робити в разі виникнення пожежі. Для кращого засвоєння інформації учням та дошкільнятам роздали листівки на протипожежну тематику.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За минулі вихідні на ...
Наступна новина: Молодь Роші познайомилася з ...

КОМЕНТАРІ