Погоджувальна рада затвердила порядок денний шостої сесії Чернігівської міської ради

Погоджувальна рада затвердила порядок денний шостої сесії Чернігівської міської ради

22.03.16 13:02 0 526
21 березня на засіданні погоджувальної ради розглянуто перелік питань порядку денного, що вносяться на розгляд шостої сесії Чернігівської міської ради 7 скликання, яка відбудеться 31 березня 2016 року.

За словами міського голови Владислава Атрошенка, структурними підрозділами міської ради підготовлено 32 питання.

Під час обговорення питань порядку денного міський голова повідомив, що до нього надійшов лист від «Міської ради ветеранів», щодо внесення змін і доповнень до Програми підтримки громадських організацій м. Чернігова. Відповідний проект рішення був представлений всім членам погоджувальної ради.

Крім того, В. Атрошенко звернув особливу увагу депутатів міської ради на питання щодо Програми відновлення дитячих ігрових та спортивних майданчиків на 2016 – 2017 роки. Адже основна мета даної Програми полягає у забезпеченні дітей міста дитячими ігровими та спортивними майданчиками з метою активного відпочинку, фізичного та соціального розвитку.

Депутати зазначили, що потрібно уточнити адреси для встановлення майданчиків і на засіданні постійної комісії вже чітко затвердити місця. Як повідомлялось раніше, згідно з Програмою з міського бюджету планується виділити 1,5 млн грн на дитячі майданчики і 1 млн грн – на спортивні.

Міський голова звернувся до депутатів з наполегливим проханням плідно опрацювати всі неузгоджені питання під час роботи постійних комісій міської ради.

З графіком засідань постійних комісії можна ознайомитись на офіційному сайті Чернігівської міської ради в рубриці «Актуально» в повідомленні про проведення шостої сесії Чернігівської міської ради 7 скликання.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Жителі Чернігівської ...

КОМЕНТАРІ