Чернігів: Прилегла територія до кожного об’єкта повинна бути прибрана

Чернігів: Прилегла територія до кожного об’єкта повинна бути прибрана

22.03.16 15:59 0 572
Екологічна інспекція м. Чернігова вважає своїм обов'язком в черговий раз нагадати, що прилегла до об'єкта територія повинна перебувати в належному стані незалежно від пори року.

Утримання ділянок навколо трансформаторних підстанцій, теплопунктів, бойлерних, індивідуальних гаражів, тимчасових споруд, малих архітектурних форм, біля опор в межах охорони ЛЕП, в радіусі 15 м здійснює балансоутримувач (власник, користувач) цих об'єктів, якщо інше не визначено договором.

Нагадуємо, що відповідно до законодавства України відповідальність за здійснення вивезення сміття покладається на керівництво конкретної організації. Неякісне або несвоєчасне прибирання сміття з прилеглої території карається виплатою адміністративного штрафу у розмірі 850-1700 грн.

Чекаємо Ваших пропозицій, зауважень та побажань за адресою: м. Чернігів, пр. Перемоги 63, тел. 67-28-25, або за телефоном «гарячої лінії» 97-41-41. Детальніше ознайомитися з «Правилами благоустрою… м. Чернігова» Ви маєте можливість на офіційному сайті Чернігівської міської ради.

За інформацією екологічної інспекції м. Чернігова
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львів: увага,канікули! ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ