У Тернополі відбувся турнір з міні-футболу «Кубок весни 2016»

У Тернополі відбувся турнір з міні-футболу «Кубок весни 2016»

22.03.16 13:44 0 663
З 18 по 20 березня на футбольному полі ТНЕУ відбувся перший турнір з міні-футболу «Кубок весни 2016». Участь у змаганнях взяли 16 команд з Тернополя, Львова, Івано-Франківська, Хмельницького та Луцька. Головний приз - кубок та 10 тисяч гривень виграла команда із Тернополя «Мурсія», друге та третє місце посіли «Мурсія2» (Тернопіль) та «Динамо» (Луцьк) відповідно. Окрім того, свої винагороди отримали учасники у номінаціях «Кращий гравець» та «Кращий бомбардир».

Міський голова Сергій Надал привітав переможців та учасників турніру, побажав їм здобувати нових перемог, а також висловив подяку спонсорам та організаторам «Кубку весни» у Тернополі.

«Незважаючи на погодні умови, своєю грою ви доказали, що футбол у Тернополі - це найбільш масовий та улюблений вид спорту, - каже Сергій Надал. - Футбол - це гра командна, у якій перемагає не та команда, у якої краща фізична підготовка, а та, у якої є справжній командний дух та прагнення перемогти. Саме тому бажаю усім учасникам кожного дня іти до мети, тренуватися та перемагати!».

Голова Тернопільської обласної федерації футболу Володимир Мариновський побажав, щоб подібні змагання проводилися у Тернополі регулярно. За словами організаторів, у їх планах - проводити турнір з міні-футболу «Кубок весни» щорічно, а цього року вони намагатимуться ще провести у місті «Кубок осені».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінниччина увійшла у ...
Наступна новина: Протягом тижня підрозділи ...

КОМЕНТАРІ