На Львівщині працівники поліції влаштували для дітей цікавий урок безпеки

На Львівщині працівники поліції влаштували для дітей цікавий урок безпеки

22.03.16 14:11 0 614
Працівники поліції зустрілися з учнями 4-го класу загальноосвітньої школи №97 міста Львова. Діти дізналися від правоохоронців чимало цікавого та отримали у подарунок яскраві тематичні книжечки.

Співробітники поліції, насамперед, нагадали учням, як слід поводитися на дорозі, аби не потрапити під колеса авто.

Старший інспектор управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції Львівщини Галина Лемішко розповіла дітям про помилки, які найчастіше роблять юні пішоходи та підкреслила, що на дорозі потрібно бути завжди уважними й обережними. Вона також наголосила на важливості використання світловідбиваючих елементів, що допомагають пішоходу стати помітним та яскравим навіть у темряві.

Представниця поліції застерегла дітей від пустощів та забав на дорозі, адже такі розваги можуть обернутися чималими клопотами.

Діти також довідалися про правила безпеки для пасажирів, які подорожують в автомобілі чи їдуть у громадському транспорті.

На згадку про зустріч школярі отримали від правоохоронців цікаві тематичні книжечки «1000 та 1 поворот», а також яскраві наклейки із правилами для пішоходів, пасажирів та велосипедистів.

Інспектор сектору ювенальної превенції Шевченківського відділу поліції Ольга Ковальчук розказала дітям, як слід поводитися у школі та пояснила, з якого віку настає адміністративна відповідальність. Представниця поліції також застерегла школярів від спілкування із незнайомцями та розповіла, які небезпеки можуть очікувати їх у соціальних мережах.

Відділ управління превентивної діяльності

Головного управління Національної поліції

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку відбулася ...

КОМЕНТАРІ