Як безкоштовно розмістити оголошення в Інтернеті?

Як безкоштовно розмістити оголошення в Інтернеті?

22.03.16 21:57 0 1245

Дошки оголошень - це стрімко зростаюча ніша ресурсів для обміну інформацією, де можна подати оголошення будь-якої тематики. Як дати оголошення в Інтернеті безкоштовно де це зробити, і навіщо це потрібно? Все просто! Пухкі безкоштовні газети оголошень поступово знижують тиражі і відходять на другий план, поступаючись місцем новим технологіям просування. Досить зареєструватися на сайті, заповнити форми і ваша пропозиція вже доступна користувачам - миттєво, без зайвих затримок!

Форми з інформацією про продукт сильно залежать від тематики конкретної пропозиції. Справді - при покупці вагона вугілля ви не будете цікавитися його літражем або пробігом. Наприклад, продаючи машину, необхідно точно вказувати рік випуску, пробіг, стан, завод, розташування керма і т.д. Детальна інформація про товар гарантовано складе у клієнта потрібне уявлення, а «кота в мішку» ніхто купувати не стане!

Де подати оголошення?

Охопити всіх можливих покупців можна тільки розіславши оголошення по максимальній кількості дощок. Так як дати безкоштовне оголошення тільки в Яндексі недостатньо, доведеться скористатися якомога більшим діапазоном ресурсів. Однак на кожному з них необхідно ввести докладну інформацію про продукт і докласти фотографії.

Що робити, щоб уникнути тривалої і монотонної роботи і як дати оголошення в Інтернеті безкоштовно, але без зайвих зусиль?

Використовуйте відповідні програми! За 4 кроки Ви можете розіслати оголошення на 1600 безкоштовних дощок. Заповнення форм після першого разу відбуватиметься автоматично, а вбудований алгоритм обходу захисту від роботів дозволить практично не брати участь в процесі.
Щоразу реєструючись на дошці оголошень, Вам потрібно заходити на свою поштову скриньку і проходити поштове підтвердження (це захищає подібні ресурси від засмічення спамом). Але зробити це на 1600 дощок - далеко не тривіальна задача. Ключовий момент для просування продукту через безкоштовні дошки - це додавання фотографій до оголошення, адже люди сприймають саме візуальну інформацію найкраще. Програми можуть прикладати до 3х фотографій до кожної публікації, щоб ви могли наочно продемонструвати покупцю стан квартири або машини.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Хто такий слюсар-сантехнік
Наступна новина: Как порадовать жену весною?

КОМЕНТАРІ