У Чернівцях визначать краще підприємство житлово-комунального господарства щодо організації роботи з охорони праці та техніки безпеки

У Чернівцях визначать краще підприємство житлово-комунального господарства щодо організації роботи з охорони праці та техніки безпеки

23.03.16 18:36 0 705
Перше засідання конкурсної комісії по проведенню міського огляду-конкурсу «Краще підприємство житлово-комунального господарства щодо організації роботи з охорони праці та техніки безпеки» відбулося під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Георгія Леонтія.

Під час засідання визначено перелік житлово-комунальних підприємств, що братимуть участь у конкурсі. Також розглянуто ряд організаційних питань щодо плану роботи конкурсної комісії. Підведення підсумків огляду-конкурсу відбудеться 20 квітня.

Конкурс проводиться з метою підвищення уваги господарських керівників і профспілкових комітетів підприємств до питань покращення роботи з охорони праці, мобілізації колективів трудящих на посилення роботи по профілактиці нещасних випадків на виробництві, зниженню захворюваності працюючих, забезпечення виконання колективних заходів по охороні праці.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вінничина: "Наш обов'язок ...

КОМЕНТАРІ