Чернівецька область: впродовж рятувальники ліквідували 5 пожеж

Чернівецька область: впродовж рятувальники ліквідували 5 пожеж

23.03.16 10:14 0 709
За останню добу на території Чернівецької області сталося 5 пожеж, у 2 випадках горіла суха трава. Так, в селі Веренчанка Заставнівського району сталося загорання сухої трави на відкритій території площею 0,4 га. В селі Нові Бросківці Сторожинецького району також горіла трава площею 0,4 га. В обох випадках пожежно-рятувальні підрозділи, які виїжджали на місце події, ліквідували пожежі, не допустивши подальшого поширення вогню. Полум’ям знищено суху траву.

Ще одна пожежа минулої доби сталася в Горбово Герцаївського району, під час якої горіла господарська будівля. Через те, що стіни будівлі були дерев’яними, вогонь швидко поширювався по конструкціях будівлі. Також існувала загроза перекидання вогню на розташований поруч житловий будинок. Черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 13 міста Герца та місцева пожежна охорона села Горбово, які були направлені за місцем виклику, ліквідували небезпеку. Вогнем знищено покриття господарської будівлі. Вогнеборці врятували від знищення розташований поруч житловий будинок.

Всього під час ліквідації пожеж, які сталися на території краю за минулу добу, пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області врятували від знищення 2 будівлі. Загиблих та травмованих внаслідок пожеж немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ