Вінниччина приймає представників молодої інтелектуальної еліти України на VI Всеукраїнській учнівській олімпіаді з екології (+фото)

Вінниччина приймає представників молодої інтелектуальної еліти України на VI Всеукраїнській учнівській олімпіаді з екології (+фото)

23.03.16 16:50 0 579
У Вінницькому міському палаці дітей та юнацтва ім. Лялі Ратушної відбулось урочисте відкриття VI Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології, яка триватиме з 21 по 25 березня. В урочистому відкритті взяв участь заступник голови – директор Департамент освіти і науки облдержадміністрації Ігор Івасюк.

Для участі в олімпіаді до Вінниці прибули 84 учасники з 25 областей України, 29 педагогічних працівників – керівники команд, а також 28 членів журі та 15 членів оргкомітету.

«Цьогорічний початок олімпіади досить символічний. Адже, вчора для того, щоб показати необхідність об'єднаних дій для збереження природи нашої Планети, по всій землі була проведена Година Землі, до якої долучилась і Вінниччина. До речі, у 2015 році до її проведення приєдналися більше 7000 міст у 172 країнах по всьому світі. Серед тих, хто підтримав подію, були мери м. Париж, Гонконг, Ріо-де-Жанейро, відомі політики, діячі культури та багато інших. В Україні до кампанії долучилися більше 50 міст та містечок, у тому числі Київ, Одеса, Львів, Харків, Полтава та інші.» – зауважує Ігор Івасюк, заступник голови – директор Департамент освіти і науки облдержадміністрації.

Впродовж 5 днів учасники будуть захищати свої проекти, виконувати завдання теоретичного туру олімпіади, а також здійснювати екскурсії по Вінниці.

Кандидати на перемогу у VI Всеукраїнській учнівській олімпіаді з екології – 73 переможці обласних етапів. Тому обирати члени журі будуть кращих з кращих.

Урочисте закриття та нагородження переможців пройде у актовій залі ЗШ І-ІІІ ступенів №16 ВМР.





























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ