В Луцьку продовження співпраці з брестськими колегами в рамках написання спільних транскордонних проектів

В Луцьку продовження співпраці з брестськими колегами в рамках написання спільних транскордонних проектів

23.03.16 13:36 0 598
21 березня офіційна делегація з Луцької міської ради на чолі із заступником Луцького міського голови Юрієм Моклицею перебувала у м. Брест, яке є містом-партнером Луцька. Метою візиту стало продовження роботи з напрацювань та розробки проектів в рамках програми територіального співробітництва «Білорусь–Україна».

Делегація мала нагоду зустрітися із заступником голови Брестського міського виконкому Миколою Якубовським, який привітав лучан на білоруській землі та побажав продуктивної роботи. Учасники делегації розділилися на три робочі групи за напрямками - роздільний збір сміття, спорт та екологія і поспілкувалися з представниками профільних структурних підрозділів Брестського міського виконкому та комунальних підприємств, які займаються підготовкою проектів спільно з українськими колегами. Зокрема, з виконуючим обов'язки директора КВУП «Брестський сміттєпереробний завод» Володимиром Голенчуком, завідуючою сектору спорту і туризму Брестського міського виконкому Олесею Округ та директором Брестського комунального унітарного підприємства «Парк культури і відпочинку» Андрієм Щегельським. Під час обговорення сторони визначилися з основними заходами майбутніх проектів та домовилися про подальший план дій.

Окрім того, кожна робоча група мала можливість познайомитись з відповідною ділянкою роботи на практиці. В рамках поїздки було здійснено екскурсію Брестським сміттєпереробним заводом, на який з 2011 року покладено функції збору, вивозу, переробки та утилізації сміття, оглянуто потужну спортивно-матеріальну базу м.Брест (Палац водних видів спорту, гребний канал, спорткомплекс «Брестський»), а також центральний «Парк культури і відпочинку», парк в мікрорайоні «Дубровка».

Отож, поїздка була результативною та цікавою, а досвід білоруських сусідів стане у нагоді для написання майбутніх ініціатив.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: у формі ...
Наступна новина: В Тернополі сергій Надал ...

КОМЕНТАРІ