Луцьк: під час оперативної наради обговорили актуальні питання життєдіяльності міста

Луцьк: під час оперативної наради обговорили актуальні питання життєдіяльності міста

23.03.16 19:51 0 655
Перший заступник міського голови Тарас Яковлев під час оперативної наради звернув увагу присутніх, що з вчорашнього дня й до 24 квітня триває прийом анкет громадських ініціатив. Заповнені документи необхідно подавати у Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку. Він закликав людей не бути байдужими і скористатися можливістю зробити хорошу справу для свого будинку, двору, вулиці, рідного Луцька.

Також Тарас Яковлев закликав керівників житлово-комунальних підприємств провести інформаційну роботу на своїй території щодо конкурсу громадських ініціатив.

Заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич звернув увагу присутніх, що завтра відбудеться засідання виконавчого комітету, під час якого обговорюватимуть питання фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств у 2015 році, а тому усі керівники КП повинні бути присутніми, аби дати відповідь на можливі запитання.

У свою чергу, секретар міської ради Юлія Вусенко зауважила, що цього тижня відбуватимуться засідання постійних комісій, під час яких депутати обговорюватимуть питання, які виносяться на чергову сесію 30 березня.

Також вона наголосила, що у квітні сесія міської ради відбудеться 27 квітня, а тому усі проекти рішень необхідно побати у відділ секретаріату до 6 квітня.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ