Волинська область: рятувальники навчали людей правилам безпеки життєдіяльності у побуті

Волинська область: рятувальники навчали людей правилам безпеки життєдіяльності у побуті

23.03.16 08:10 0 645
21 березня співробітники Любомльського районного відділу Управління ДСНС України у Волинській області провели відпрацювання села Машів Любомльського району, навчаючи правил безпеки життєдіяльності громадян за місцем проживання.

Під час профілактичного рейду, спрямованого на запобігання пожежам та загибелі на них людей, рятувальники відвідали приватні садиби громадян та поінформували про основні вимоги пожежної безпеки у побуті, а також надали консультативну допомогу щодо усунення основних порушень протипожежних вимог, виявлених у їхніх помешканнях.

Зважаючи на те, що останніми днями в області встановилася відносно тепла погода, представники ДСНС закликали громадян не допускати випадків спалювання сухої рослинності у приватних будинках та на відкритих територіях, а також нагадали що за спалювання посуші передбачена відповідальність перед законом як пересічних громадян, так і посадових осіб.

Після інструктажу фахівці ДСНС вручили громадянам пам'ятки та листівки з правилами пожежної безпеки. Крім того, вони подбали про розміщення інформаційних матеріалів на стендах «101 інформує» у місцях масового перебування громадян, на території адміністративних та торговельних закладів.

У ДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі перебуває ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ