Керівник області взяв участь у церемонії складення присяги патрульною поліцією Житомира.

Керівник області взяв участь у церемонії складення присяги патрульною поліцією Житомира.

23.03.16 14:31 0 613
Голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський взяв участь в урочистій церемонії складення присяги патрульною поліцією Житомира.

Керівник області привітав нових поліцейських із початком служби та наголосив на тому, що реформа правоохоронних органів, запуск у регіонах роботи Національної поліції є символом тих змін, які відбуваються в нашій державі .

Сергій Машковський наголосив на тому, що зараз Поліція – з народом, має високий рівень довіри населення: «Знайте, ви є символом антикорупційності, вам вірить громада і ваше завдання – зберегти довіру українського народу. Ми чекаємо від вас ефективного старту».

Після доповіді начальника Управління патрульної поліції міста Житомира, лейтенанта Ігоря Гусака особовий склад підрозділів, вишикуваний на площі Корольова, проголосив присягу на вірність Українському народові. Поліцейські пообіцяли вірно служити Українському народові, дотримуватися Конституції та законів України, втілювати їх у життя, поважати та охороняти права і свободи людини, честь держави, з гідністю нести високе звання поліцейського та сумлінно виконувати свої службові обов'язки.

До поліцейських також звернувся мер міста Житомира Сергій Сухомлин та заступник Голови Національної поліції України Олександр Фацевич, які також були присутні на церемонії.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: „Ековесна – 2016” у Луцьку
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ