В Житомирській області військовим при звільненні компенсують вартість невиданих речей

В Житомирській області військовим при звільненні компенсують вартість невиданих речей

23.03.16 12:20 0 699
При звільненні військовослужбовцям виплачуватимуть грошову компенсацію замість предметів речового майна, які вони не отримали під час проходження військової служби.

Про це йдеться в постанові Кабінету Міністрів від 16 березня № 178 про затвердження Порядку виплати військовослужбовцям Збройних Сил, Національної гвардії, Служби безпеки, Служби зовнішньої розвідки, Державної спеціальної служби транспорту, Державної прикордонної служби, Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації та Управління державної охорони грошової компенсації вартості за неотримане речове майно.

Встановлено, що військовослужбовці, які звільняються в запас або відставку з правом носіння військової форми одягу, за бажанням можуть отримати речове майно, яке вони не отримали за час проходження служби, або грошову компенсацію за нього.

Виплата грошової компенсації здійснюється особам офіцерського, старшинського, сержантського і рядового складу у разі звільнення з військової служби або загибелі (смерті) військовослужбовця.

Дія цього Порядку не поширюється на військовослужбовців строкової військової служби, курсантів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають у своєму складі військові інститути, факультети, кафедри, відділення військової підготовки.

У разі загибелі (смерті) військовослужбовця грошова компенсація виплачується рівними частками членам його сім'ї та утриманцям.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Закарпатська область за ...

КОМЕНТАРІ