Житомирщина: cпівробітниці Управління ДСНС в області оволоділи мистецтвом самооборони

Житомирщина: cпівробітниці Управління ДСНС в області оволоділи мистецтвом самооборони

23.03.16 10:06 0 674
Сучасний світ загрожує безліччю несподіваних небезпек для представниць слабкої статі. Навіть напад непідготовленої людини буде нести небезпеку, оскільки жіночі фізичні параметри набагато слабкіше чоловічих і не завжди дозволяють звільнитися від захоплення або завдати у відповідь удар. З цієї причини заняття самообороною для жінок набувають в наші дні особливої актуальності, адже дуже важливо вміти постояти за себе і вберегти життя та здоров'я. Навчитися того, як захистити себе в будь-яких ситуаціях, хочуть дівчата і жінки будь-якого віку.

Так, 22 березня для співробітниць ДСНС в області в приміщенні Житомирської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" України інструктор з рукопашного бою провела семінар-тренінг під назвою «Ефективна жіноча самооборона». Під час двох годин занять дівчата змогли отримати знання щодо самозахисту підручними засобами, використання анатомії людини під час самозахисту, особливостей самооборони в різних умовах, необхідних навичок самозахисту, захисту іншої людини ( в тому числі особливості захисту дітей різного віку) та інших напрямків самооборони.

За час проведення семінару учасниці змогли ознайомитись не тільки з теорією самооборони, але й відпрацювати навички на практиці, задати питання з позицій особистого життєвого досвіду.

Подібні заходи в подальшому планується проводити постійно, адже кожна жінка повинна обов’язково вміти протистояти психологічній та фізичній агресії, попереджати конфліктні ситуації і боротися зі страхами та тривогами.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На фінансування ...
Наступна новина: На Тернопіллі стартувала ...

КОМЕНТАРІ