У Рівненській області вогнеборці врятували від знищення вогнем легковий автомобіль та не допустили поширення полум’я на поряд розташований житловий будинок

У Рівненській області вогнеборці врятували від знищення вогнем легковий автомобіль та не допустили поширення полум’я на поряд розташований житловий будинок

23.03.16 12:18 0 593
21 березня о 15:37 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в легковому автомобілі «ГАЗ 3110», що знаходиться у приватному господарстві по вулиці Павлюченка 53, обласного центру. За вказаною адресою негайно виїхав черговий караул пожежно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення та оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС області.

На момент прибуття рятувальників вогнем було охоплено моторний відсік двигуна. Вогнеборці негайно подали на гасіння один пінний ствол, а після того як збили полум’я подали один водяний. За лічені хвилини вогонь вдалося приборкати. О 15:40 пожежа була локалізована, а о 16:02 ліквідована. Бійці Державної служби з надзвичайних ситуацій спрацювали оперативно, швидко ліквідувавши пожежу та не допустивши перекидання полум’я на поруч розташований житловий будинок та газовий стояк. Вогонь пошкодив відсік двигуна, два крила та дві фари. Загалом до гасіння було залучено одну одиницю техніки та шість чоловік особового складу пожежно-рятувального підрозділу.

Як згодом розповіли власники автомобіля, дим вони помітили з-під капоту машини. Коли його відкрили звідти вирвалося полум’я, люди за допомогою вогнегасника та підручних засобів намагалися ліквідувати пожежу. Проте зрозумівши, що самостійно не впораються викликали вогнеборців.

Наразі причина пожежі встановлюється.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині в ...
Наступна новина: На Хмельниччині внаслідок ...

КОМЕНТАРІ