Чернігівські школярі перемогли в обласних змаганнях зі спортивного орієнтування

Чернігівські школярі перемогли в обласних змаганнях зі спортивного орієнтування

23.03.16 09:25 0 627
З 18 по 20 березня в парковій зоні Кордівки та на Валу пройшли V спортивні ігри школярів Чернігівської області зі спортивного орієнтування. В дуже складних погодних умовах, в мороз і сніг, на лісових доріжках змагалося біля 70 школярів з міст Чернігова, Ніжина та Бахмацького, Козелецького й Куликівського районів.

У командному заліку переможцем стала команда міста Чернігова, яку представляли вихованці Центру туристсько-оздоровчої та виховної роботи з дітьми і молоддю. Друге і третє місця відповідно зайняли команди Бахмацького району та міста Ніжина.

В особистому заліку гуртківці Центру теж були на висоті. Так, Андрій Кондратьєв на середній дистанції і в спринті був першим. Кароліна Криволап – перша на середній дистанції і друга в спринті. Анна Борисенко, навпаки, друга на середній, а перша в спринті. Максим Ковальов зайняв друге місце, а Микита Барковський – третє на середній дистанції. Роман Борисенко та Катерина Григорьєва були третіми в спринті.

Організатори заходу висловлюють подяку адміністраціям Чернігівського інформаційно-технологічного ліцею № 16 та Чернігівського кооперативного технікуму за допомогу в організації та проведенні цих змагань.

За інформацією Центру туристсько-оздоровчої та виховної роботи з дітьми і молоддю
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Наждачний папір ...
Наступна новина: Державна екологічна ...

КОМЕНТАРІ