Тернопільщину відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Грузії в Україні

Тернопільщину відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Грузії в Україні

23.03.16 14:20 0 632
Надзвичайний і Повноважний Посол Грузії в Україні пан Міхеїл Уклеба 22 березня зустрівся з керівництвом Тернопільської області.

Голова обласної державної адміністрації Степан Барна насамперед подякував за підтримку України в нелегкий час, організацію реабілітації учасників АТО, відпочинку їх дітей.

«Однією з переваг Тернопілля є вигідне географічне положення – в центрі західних областей, - констатував очільник краю. – Ми зацікавлені у налагоджені співпраці у економічній, культурній, туристичній сферах, проведенні спільних культурно-мистецьких заходів».

Відтак Степан Барна запросив Надзвичайного і Повноважного Посла Грузії в Україні взяти участь у Міжнародному інвестиційному форумі «Тернопільщина Invest – 2016», який відбудеться у Збаражі 19-20 травня. Крім того, очільник краю висловив ідею проведення Днів Грузії у рамках проведення в області Днів Європи.

Відтак Надзвичайний і Повноважний Посол Грузії в Україні пан Міхеїл Уклеба зазначив, що це його перший візит на Тернопілля, але сподівається на налагодження тісної співпраці. Він підтримав ідею щодо проведення Днів Грузії, інших заходів.

На завершення зустрічі голова обласної державної адміністрації Степан Барна вручив пану Міхеїлу Уклебі пам`ятну монету, присвячену Революції Гідності.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ