Тернопільщина долучається до щорічної всеукраїнської акції "За чисте довкілля"

Тернопільщина долучається до щорічної всеукраїнської акції "За чисте довкілля"

23.03.16 14:40 0 624
Про організацію та проведення в області у 2016 році акції з благоустрою та озеленення йшлося на нараді, яку 22 березня провів перший заступник голови обласної державної адміністрації Іван Крисак.

«Такі акції вже стали традиційними і проводяться кожного року, - констатував Іван Крисак. – Згідно з розпорядженням голови обласної державної адміністрації Степана Барни, 26 березня у рамках проведення щорічної всеукраїнської акції „За чисте довкілля” відбудуться масштабні весняні акції з благоустрою та озеленення територій населених пунктів області, а 16 квітня - „День благоустрою” територій населених пунктів».

Крім того, головам районних державних адміністрацій, виконавчим комітетам міських рад міст обласного значення, Службі автомобільних доріг у Тернопільській області доручено вжити вичерпних заходів з виконання комплексу заходів, спрямованих на поліпшення стану навколишнього природного середовища, благоустрою, озеленення і приведення у належний санітарний стан територій населених пунктів області, а також - закріпити ділянки авто доріг державного значення та автодороги місцевого значення, які проходять по території відповідних рад, за організаціями, навчальними закладами, мешканцями населених пунктів та сільськогосподарськими підприємствами для догляду та прибирання.

За результатами наради перший заступник голови обласної державної адміністрації Іван Крисак дав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: На Вінничині порівняно з ...

КОМЕНТАРІ