Рівненщина: рятувальники відпрацювали документи оперативного реагування на ТОВ «Завод металевих виробів»

Рівненщина: рятувальники відпрацювали документи оперативного реагування на ТОВ «Завод металевих виробів»

23.03.16 18:33 0 644
22 березня рятувальниками 8-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Рівненській області було проведено практичне відпрацювання документів оперативного реагування на ТОВ «Завод металевих виробів» за адресою: м. Сарни вул. 17-го Вересня.

Найбільшу увагу рятувальники звертали на стан утримання інженерного обладнання, шляхів евакуації, наявності зовнішнього протипожежного водопостачання, наявності автоматичних систем пожежної сигналізації та первинних засобів пожежогасіння, виконання заходів пожежної безпеки.

В ході відпрацювання співробітники Служби порятунку ретельно вивчили планування об’єкту, прилеглу територію, шляхи під’їзду та місця розташування джерел зовнішнього протипожежного водопостачання, здійснили перевірку на працездатність об’єктових пожежних гідрантів розташованих на території заводу. Разом з тим, рятувальники перевірили обізнаність персоналу щодо проведення першочергових робіт з ліквідації можливих надзвичайних ситуацій.

По завершенню відпрацювання документів оперативного реагування керівництву та відповідальним особам було роз’яснено порядок дій на випадок виникнення пожежі та виявлення вибухонебезпечних предметів та вручені пам’ятки, де відображені всі основні правила щодо дотримання пожежної безпеки.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 10 квартир отримали ...
Наступна новина: У Чернівцях визначать краще ...

КОМЕНТАРІ