У Львівській області рятувальники провели профілактичну роботу із соціально незахищеними верствами населення

У Львівській області рятувальники провели профілактичну роботу із соціально незахищеними верствами населення

23.03.16 09:01 0 686
Днями фахівці Яворівського районного відділу ДСНС Львівщини провели профілактичне відпрацювання Бердихівської сільської ради. Такі заходи здійснюються з метою пропагування серед населення культури безпеки і зменшення кількості загиблих та травмованих на пожежах.

Для проведення відпрацювання було створенню чотири робочі групи, до складу яких увійшли рятувальники, представники місцевої влади, соціальні працівники та фахівці місцевого РЕМу.

Рятувальники розповіли мешканцям про основні правила пожежної безпеки у побуті, що стосуються безпечного користування електричними та газовими приладами, пічним опаленням і вручили їм пам’ятки й листівки із попереджувальним змістом. Особливу увагу фахівці ДСНС зосередили на профілактичних бесідах з громадянами похилого віку, неблагонадійними родинами, багатодітними сім’ями.

Загалом під час відпрацювання вдалося відвідати 60 господарств та поспілкуватися майже із сотнею місцевих жителів. Людям роздали інформаційні листівки щодо основних вимог правил пожежної безпеки в побуті.

Місцеві мешканці обіцяли рятувальникам бути свідомими та обережними, а представники комунальних служб, сільської ради, у свою чергу, усіляко сприятимуть потребуючим допомоги.

22 березня також яворівські рятувальники провели навчання для вихованців Залузької загальноосвітній школі І-ІІ ступенів щодо попередження виникнення пожеж та загибелі людей. Працівники ДСНС розповіли дітям про основні причини виникнення пожеж, можливі наслідки пустощів з сірниками, запальничками та іншими небезпечними предметами і речовинами.

Понад пів сотні учнів та педагогічний склад школи отримали рекомендації від вогнеборців як уникнути пожежі та як себе поводити при виявленні підозрілого предмету. Окрема рятувальники наголосили на забороні спалювання сухостою та побутового сміття поблизу житлових масивів і доріг.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: акція «Багато ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ