У Львівській області піротехніки знешкодили небезпечні боєприпаси часів війни

У Львівській області піротехніки знешкодили небезпечні боєприпаси часів війни

23.03.16 08:24 0 648
21 березня фахівці піротехнічної групи 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучили та знешкодили 75 мм артилерійський снаряд та ручну гранату Ф-1 часів ІІ Світової війни.

Артснаряд виявили під час прогулянки в лісі поблизу м. Броди, на відстані 600 м від траси «Київ-Чоп».

Другий боєприпас - ручну гранату Ф-1 знайшли у м. Золочів по вул. Шашкевича, під час прибирання парку, на відстані 200 м від житлових будинків.

Боєприпаси вилучено та знищено у встановленому порядку.

Окрім цього, 21 березня о 14:30 до рятувальників надійшло повідомлення, що поблизу с. Бендюга Сокальського району під час прогулянки в лісі, на відстані 1500 м від житлових будинків, виявлено предмет, ззовні схожий на артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни.

По факту виявлення боєприпасу повідомлено правоохоронні органи та подано заявку до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення і його знищення.

Головне управління ДСНС України у Львівській області застерігає мешканців у жодному разі не рухати підозрілі знахідки. Вони можуть вибухнути, що призведе до Вашого травмування. У разі виявлення боєприпасу чи іншого підозрілого предмету негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером 101!
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ