В Чернігівській області рятувальники під час загальних зборів громади села довели основні заходи безпеки

В Чернігівській області рятувальники під час загальних зборів громади села довели основні заходи безпеки

23.03.16 16:05 0 556
З початком весняно-літнього періоду гостро постають питання щодо недопущення пожеж у житловому секторі громадян, природних екосистемах, безпечного перебування на водоймах, а також недопущення надзвичайних подій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів. У зв'язку з цим, рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій вживають усіх можливих заходів, аби привернути увагу громадян щодо безпечного поводження у різних життєвих ситуаціях. Одним із дійових заходів є проведення профілактично-роз'яснювальної роботи серед населення.

21 березня фахівці Бобровицького районного відділу УДСНС у Чернігівській області під час загального збору громади с. Веприк провели роз'яснювальну бесіду з жителями населеного пункту. Зокрема, рятувальники нагадали правила безпеки при користуванні електричними, газовими та приладами опалення, застерегли про недопущення спалювання сухої рослинності та сміття, а також довели заходи безпеки при перебуванні біля водойм та у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.

А для того, аби присутні на загальних зборах громади мешканці села закріпили отримані знання, рятувальники роздали їм профілактичні листівки й пам'ятки та нагадали номери екстрених служб у разі виникнення надзвичайних подій різного характеру.

У ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ