Рівненщина: адміністратор,як універсальний солдат або  Заговори,щоб я тебе побачив!

Рівненщина: адміністратор,як універсальний солдат або Заговори,щоб я тебе побачив!

23.03.16 11:13 0 772
Вислів Сократа «червоною» стрічкою пройшов через усі презентації слухачів групи «Адміністратор», котрі 17 березня проходили державну кваліфікаційну атестацію в Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. І хоча у кожної випускниці була своя чітка позиція щодо майбутньої професії, усі вони одним із головних предметів під час свого навчання вважають «Українське ділове мовлення і редагування службових документів».

Іспит складали слухачі, направлені Рівненським районним, Рівненським та Кузнецовським міськими центрами зайнятості. Серед присутніх були директор РЦПТО ДСЗ Володимир Псюк, заступник директора з навчально-виробничої роботи Руслана Бодренко, старший майстер Рівненського навчального відділення Олена Хоміна, викладач Оксана Іщук, майстер Інна Лугова, а також запрошені роботодавці: Антоніна Стафійчук, представник ресторану «Турист»; Олена Губницька з «Турагенції Губницького; представник готельно-ресторанного комплексу «Орлан», Руслана Гойденко – в минулому слухачка НВК, нині підприємець та Аліса Хахенбруг з кейтерингової компанії «Кульбаба».

Усі слухачі, окрім відповідей за білетами, підготували власні відеопрезентації. Таким чином, роботодавці отримали повну інформацію про кожного потенційного робітника. Слухачі одноголосно визнали, що багатогранне навчання було не лише корисним, але й цікавим: екскурсії до рівненських готельно-ресторанних закладів -«Турист», «Орлан», «Підкова», «4 х 4», «Айвенго» та зустрічі з видатними адміністраторами Рівного, відвідування обласної бібліотеки ім. Короленка, зокрема знайомство із новинками літератури та тематичними заходами. А виробнича практика дозволила сповна зрозуміти усі нюанси майбутньої професії.

Рівнянка Анна Грушинець описала, як здобувала навички роботи адміністратора в навчальних майстернях, як на практиці вчилася слідкувати за порядком. До речі, дівчина вже обрала місце майбутньої роботи – ресторан «Турист».

Ірина Іщук зауважила, що навчання дає слухачам не лише професійні навики, але й загалом готує до життя, адже викладачі навчають комунікаціям із оточуючими та акуратності. Тетяна Данчук вирішила змінити фах ще працюючи продавцем в «Сільпо». Їй подобається, як адміністратор слідкує за усім, організовує роботу та презентує заклад. Корисною для неї стала зустріч із старшим адміністратором готелю «4 х 4» та виробнича практика в супермаркеті «Добробут».

Від роботодавців прозвучало побажання поглиблювати знання іноземних мов. Вони обмінялися із випускниками контактами. А під час вручення свідоцтв директор РЦПТО наголосив, що особливо радітиме успішному працевлаштуванню кожного слухача.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ