На Вінничині Андрій Гижко представив керівника новоствореного підрозділу ОДА (+фото)

На Вінничині Андрій Гижко представив керівника новоствореного підрозділу ОДА (+фото)

24.03.16 10:36 0 636
З метою покращення роботи структурних підрозділів обласної державної адміністрації відповідно до розпорядження голови ОДА Валерія Коровія № 155 від 21 березня 2016 року припинено діяльність Департаменту регіонального економічного розвитку облдержадміністрації та управління міжнародного співробітництва Вінницької обласної державної адміністрації шляхом їх ліквідації та утворено Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької обласної державної адміністрації.

Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації № 61-Рк від 22 березня 2016 року керівником новоствореної структури призначено Мережка Володимира Миколайовича.

Представляючи новопризначеного керівника колективу, перший заступник голови ОДА Андрій Гижко зазначив: «Зміни, які відбуваються у нашому суспільстві вимагають нових сучасних підходів у роботі органів виконавчої влади. Населення очікує якісних послуг, які надає влада. А це, в першу чергу, освіта, охорона здоров'я та адміністративні послуги. Керівництвом області зроблено ряд кроків щодо покращення роботи підрозділів обласної державної адміністрації. Зокрема, утворення Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОДА – є черговим кроком у цьому напрямку. А першочерговими завданнями новоствореної структури є розвиток регіону - залучення інвестицій, які сприятимуть створенню нових робочих місць, особливо у сільській місцевості.

Також значну увагу слід приділяти підвищенню якості надання адміністративних послуг та, звичайно, налагодження нових міжнародних зв'язків».

Говорячи про новопризначеного керівника, то Андрій Гижко відмітив, що Володимир Мережко не один рік пропрацював в органах влади і добре знає роботу на державній службі. «Він молода і ініціативна людина, який вноситиме нові принципи та методи роботи Департаменту».











Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ